12 Comments

 1. tamara
  19 juni 2018 @ 09:49

  Wat leuk dat je genomineerd ben ik ben een tijdje geleden ook genomineerd vind het een erg leuke manier om ander blogs te leren kennen

  Reply

 2. Lodi
  19 juni 2018 @ 09:51

  Gefeliciteerd en leuk om eens het verhaal achter de bloggers te lezen.

  Reply

 3. Irma
  19 juni 2018 @ 10:05

  Wat een super leuke vragen+antwoorden! Altijd leuk om de blogger(s) zo beter te leren kennen!

  Reply

 4. Lindsey Beljaars
  19 juni 2018 @ 10:34

  Wat super leuk om te lezen!! Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

  Reply

 5. Nicole Orriëns
  20 juni 2018 @ 08:39

  Leuk om jullie antwoorden te lezen! En ook leuk om die andere blognamen te zien. Sommige kende ik, andere niet.

  Reply

 6. Laura
  20 juni 2018 @ 09:34

  Leuk om te lezen!:)

  Reply

 7. Simone
  20 juni 2018 @ 10:23

  Leuk, deze heb ik lang geleden ook eens ingevuld!

  Reply

 8. Neeltje | Thoughts in Style
  20 juni 2018 @ 10:24

  Echt een hele leuke tag om te lezen! Zo kom je gelijk meer te weten 🙂

  Reply

 9. Rory
  20 juni 2018 @ 10:52

  Dank voor jullie nominatie ladies! Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik ooit al eens genomineerd ben voor de Very Inspiring Blogger Award (en later ook voor een Sunshine Award geloof ik) en dat dat meteen ook de enige keer is dat ik een artikel heb geschreven hierover. Ik weet even niet zeker of ik hier – in de toekomst, want mijn focus ligt momenteel elders. Ik ben mijn leven aan het proberen op te pakken – wat mee ga doen (maar ik zie dat er in ieder geval tot 31 december de tijd is). Wel wil ik jullie bedanken voor het noemen van mijn blog.

  Reply

 10. Charlotte Dona
  20 juni 2018 @ 21:51

  Leuk om te lezen!

  Reply

 11. Quirina
  22 juni 2018 @ 09:41

  Wat hebben jullie dit leuk gedaan! De vragen van jullie beantwoord ik ook natuurlijk eventjes.

  Gulsen, eigenlijk zou ik 2 dingen anders gedaan hebben in de afgelopen 5 jaar. Onze bruiloft, dit omdat ik er niet veel goed ging op die dag en daardoor het niet de mooiste dag van mijn leven is geworden. Wel is het de belangrijkste dag van mijn leven geworden, want je geef ten slotte wel het ja-woord aan een persoon, waarmee je de rest van je leven wil doorbrengen.

  Marleen: haha, ja die vraag hoor ik inderdaad vaker en heb ik deze naam van mijn Oma geërfd. Haar naam was ook, net als mij Quirina en is de vrouwelijke naam van Quirinus. De naam komt uit Italië, wat ook een beetje in mijn bloed zit en de betekenis van Quirina is dappere krijger, een betekenis die zeker bij mij past als ik terug kijk op mijn eigen leven.

  Reply

  • Chicamom
   25 juni 2018 @ 15:07

   Ook Italiaans bloed…van mijn moederskant zit ook ik in het mooie Italië, temperamentvolle vrouw dus??! En tx voor het compliment 🙂

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.